Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.12.2020 14:09 - Евгеника чрез ваксина
Автор: aliya Категория: Новини   
Прочетен: 3428 Коментари: 3 Гласове:
7

Последна промяна: 06.12.2020 14:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image Човешката глупост е огромно зло.
Тя е причинила толкова много бедствия и смърт, колкото нито едно природно бедствие не е успяло.


Човешката глупост е неосъзнаване. Тя е отказ да се види реалността такава, каквато е. И все в името на болни амбиции, домогвания, желания за власт, пари, страх.

Крайно време е да слезете на земята, все още неосъзнали се човеци. И да видите непростимото си късогледство. Светът не свършва до върха на носа ви, нито в екраните на телевизорите и телефоните ви.

Нека да поразсъждаваме за предстоящото Ковид ваксиниране, но този път следвайки логиката на световното демонократично развитие от последните години.
Няма да се връщаме много назад в историята - нека да видим какво шоу ни разиграват на световната сцена през последните няколко години.

Страховито шоу, трябва да признаем. Голяма световна война не успяха да запалят, и то само поради сдържащата роля на наличното ядрено оръжие.
 
Но за сметка на това ни разиграват един след друг регионални кървави конфликти, насочвани от една и съща кукловодска ръка.

Тези конфликти, не знайно защо, се водят все в древни исторически земи - Украйна, Близкия изток, Афганистан и др.
Там са пуснати главорези джихадисти, чиято задача е:

- да всеят страх и ужас
- да насадят мракобесие и отнемат свободите чрез ислямизъм
- да поробят и унищожат психически и физически жената като майка и закрилница на децата си.
- да унищожат на всяка цена традиции, носии, култура и хилядолетните паметници на културата, разкриващи Божествения произход на хората от един древен Божи народ на Древните българи.

Същевременно Западният морален упадък е широко пропагандиран и насаждан с човеконенавистни закони за узаконяване на хомосексуалните перверзии, педофилията, инцеста, съд над деца, разбиване на семейството, отнемане на децата от родителите им, насилствено ваксиниране на децата.

И след всичко това, световните управници изведнъж се заинтереуваха за вашето здраве, заплашено от поредния грипен вирус, раздухан до пандемия чрез пропаганда и фалшиви новини. Толкова се заинтересуваха, че ви затвориха правото на работа и живот, на свободно придвижване, на образование и здравеопазване, на култура!

И бързо бързо ви приготвиха и генетично модифицираща ваксина, която се канят да ви наложат чрез принуда и заплахи - за загуба на работа, за право на пътуване, за право на свободен живот.

Явно доста ще да е важна тази ваксина за тях. А уж била все още в пробен период, но бързат ли бързат. Платили я отдавна, и вече я доставиха. И закон след закон приеха, за да не можете да ги съдите, ако нещо....

Ваксината ще е за ваша сметка. Който оцелял оцелял.

И защо е толкова важна тази ваксина, че тръгнаха властите на такъв явен риск и против волята на хората?! - не е ли тя продължение с други средства, по-здравни, по-хуманно завоалирани, на политиката на световен тероризъм.

Ще кажете, ама каква е тази политика на световен тероризъм?
Ами здравна политика:

- с неизвестни и неизползвани досега васкини, да ви инжектират ДНК-то, т.е. да ви осакатят генетично. В дългосрочен план да се опитат да ви направят биороботи с шизофренични умове, объркани и неадекватни, болни и скопени завинаги.
- Да нямате родова памет - явно докато сте с всичкия си, няма да забравите душата си, корена си, спомените на дедите си.
- Да нямате човешка същност
- да не сте способни да обичате, състрадавате, помагате, себеотдавате, закриляте.

- да сте се свили от страх, замръзнали в апатия и безчувствие, постоянно болнави и полудели.
- да могат да ви поробят им трябвате дамгосани.


Душата не могат да ви вземат - но телата и умовете ви могат да осакатят. Нарича се Евгеника.
  Това, което не успяха войниците, полицаите, терористите, политиците, медиите, ще го направят Здравеопазващите генерали на НОЩта.

- Алия Ошо



Гласувай:
8


Вълнообразно


1. radostinalassa - Ошо е прав
06.12.2020 14:24
Но , когато променят генома ни ще унищожат и душата ни. А нашият геном е като този на Бога. Е, у някои геномът е като на Сатаната.
цитирай
2. aliya - Душата ни не е в генома ни. Тя е извън ...
06.12.2020 15:18
Душата ни не е в генома ни. Тя е извън материалния свят. Тя е неунищожима. Но за глупаците е достатъчно да заразяват телата ни със смърт.
цитирай
3. dalida - Всеки, който има акъл в главата си ще разбере истината, ако все още не я знае.
06.12.2020 15:36
Ваксините са само оправдание на управляващите, че правят нещо добро за болните. Вак -vaccа - което означава крава, определението е дадено през 1881 г.... - Ваксините съдържат специфичен антиген, консерванти, анатоксини, които иначе казано ГМО съставки, които от части вече са забранени в повечето държави, заради токсичността си. Единствено медиците още от Втората световна война се опитват чрез интервенции, чрез ваксини, чрез ГМО храни да променят в голям процент мисловността и живота на хората по света. Концлагерите явно ще се завърнат но този път ще са на световната сцена, разиграващи филмите на ужасите, от които всеки човек е потресен, заради НЕХУМАННОСТТА и безчовечието, което прилагат върху нас именно тези медици, които днес се кълнят че ни спасяват живота.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3015292
Постинги: 432
Коментари: 592
Гласове: 1379
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031